Hotspot: KOKOTOKO

Oh KOKOTOKO, waar moet ik beginnen. Dit is voor mij dé winkel in Groningen. Ik som de pluspunten voor je op: super fijne collectie voor mannen en vrouwen, hebbedingetjes, supporters van lokale producten, prettige service en dat komt met name door de altijd behulpzame Amber (eigenaresse van deze ‘toko’). In deze winkel was ook de primeur van Luuk. Hij heeft daar onlangs zijn allereerste duurzame kledingstuk gekocht! Leuk feitje toch?

Toen Kim en ik voor het eerst wat gesprekken hadden over duurzaamheid, spraken we beide enthousiast over KOKOTOKO. Je wordt daar zo goed geholpen en de kleding is fijn. De collectie stellen ze zelf samen, dus er is altijd wel iets wat bij jou past. Komt erop neer dat je nooit de winkel verlaat zonder iets mee te nemen ?. Al is het maar een tandenborstel, kaartje of sokken. Want ook voor een cadeau ben je daar op het juiste adres. Kim en ik tipte elkaar als we op Instagram weer leuke spullen voorbij zagen komen. Altijd een goede reden om een bezoekje te brengen aan de winkel.

KOKOTOKO noemt zichzelf ook wel een mini warenhuis. Daar ben ik het mee eens. De winkel is compact, maar wel heel compleet. En ze kennen hun producten door en door. Als je aangeeft dat je op de website van ARMED ANGELS iets leuks hebt gezien, dan weten ze direct over welk product je het hebt. Heb je een jurkje aan die nog maar net in de winkel hangt? Dan vragen ze hoe het zit en hoe de stof voelt zodat zij weer input hebben voor de volgende klant. De bekende kledingmerken hangen op de rekken. Je vindt daar onder andere People Tree en ARMED ANGELS. In deze blog lees je Kim haar ervaring over deze merken.

Mocht je in Groningen zijn, dan is het absoluut de moeite waard om KOKOTOKO te bezoeken. Het adres is: Oosterstraat 26.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *